magazin online
0232 981 Logare Creare cont

Creștem alături de clienții și partenerii noștri

În toate activitățile productive și de consultanță pe care Grupul de firme IAŞISTING le desfăşoară, primordială este satisfacţia clienţilor, calitatea produselor şi serviciilor oferite şi diminuarea riscurilor la care sunt supuşi angajaţii partenerilor noştrii din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă şi situaţii de urgenţă.

‍Seriozitatea şi calitatea serviciilor sunt principiile de bază ale activităţilor noastre ce au determinat o creştere continuă a portofoliului de clienţi, cu care consolidăm în permanenţă o relaţie bazată pe încredere şi responsabilitate.

‍Dorim să le mulţumim clienţilor şi partenerilor noştri şi să îi asigurăm pe această cale de întreaga consideraţie pe care le-o purtăm, fiind convinşi că împreună vom reuşi să ne atingem criteriile de calitate şi performanţă pe termen scurt şi lung pe care ni le-am propus.

Clienţii care au ales ca partener grupul nostru de firme reprezintă totodată şi cartea noastra de vizită, aceştia provenind din toate domeniile de activitate, instituţii private şi de stat, fundaţii, ONG-uri, întreprinderi mici şi mijlocii.

Grupul de firme IAŞISTING deserveşte beneficiari pe întreaga arie de acoperire a zonei de N-E a ţării, ce desfăşoară activităţi în domenii diverse:                        

- instituţii din sistemul financiar–bancar;
- sistemul sanitar;
- instituţii ale administraţiei locale şi judeţene;
- întreprinderi mici şi mijlocii din ramura alimentară, textile, auto, transport, etc.


Părerile şi feed-back-ul acestora ne stimulează în a progresa spre excelenţă şi stau mărturie asupra lucrurilor bine făcute!"Ceea ce am apreciat întotdeauna la Iașisting a fost faptul că la toate serviciile sau produsele pe care le-a furnizat a adăugat întotdeauna două ingrediente de mare valoare: încredere și seriozitate. În timp ce acestea două sunt clamate de multe companii, puține sunt în stare să le pună în practică și să le mențină. La Iașisting fac parte din definiția afacerii și, împreună cu atmosfera prietenoasă creată de cei care lucrează acolo, constituie semnele distinctive ale firmei."
Toni Hriţac, Redactor Şef Ziarul de Iaşi